Disclaimer

Persoonlijke privacy en informatiebeveiliging zijn een gemeenschappelijke zorg voor Whisky on Wheels en de bezoekers van de website www.whiskyonwheels.nl. Deze verklaring beschrijft het internetbeleid en de maatregelen voor de beveiliging van persoonlijke privacy.

Whisky on Wheels verzamelt en bewaart de volgende informatie over je als je de website bezoekt:

Whisky on Wheels gebruikt deze informatie om het aantal bezoekers van, de verschillende onderdelen van, de site bij te houden. Daardoor kan de website beter afgestemd worden op de behoeften van de bezoekers.

Whisky on Wheels zal geen identificeerbare informatie over je verwerven als je onze website bezoekt, tenzij je ervoor kiest om die informatie te verstrekken. Als je beslist om informatie over je e-mailadres, je registratie of andere persoonlijke informatie via het internet te verzenden, dan doe je dit uit vrije wil.

Whisky on Wheels zal geen persoonlijke informatie die het in bezit heeft bekendmaken, tenzij in de volgende gevallen:

Door je gebruik van en verbinding met onze website geef je aan dat je deze privacyverklaring begrijpt en onderschrijft. Als je om welke redenen dan ook vermoedt dat de informatie over je persoon niet correct is of als je om een of andere reden denkt dat Whisky on Wheels deze privacyprincipes niet heeft nageleefd, dan kun je ons hiervan op de hoogte brengen via info@whiskyonwheels.nl.