Proeverij

 

Een whiskyproeverij, ook wel tasting genoemd, is een prachtige manier om (nieuwe) whisky’s te proeven en te ontdekken. Whisky on Wheels stelt voor u altijd een proeverij naar wens samen.

Tijdens een drie uur durend programma wordt u meegenomen in de wonderlijke wereld van whisky. Gedurende het programma komen onder andere de geschiedenis en de productie van dit prachtige product aan de orde. Maar natuurlijk komen ook mooie anekdotes en wetenswaardigheden aan bod.

Iedere proeverij bestaat uit zes verschillende whisky’s. Van iedere whisky krijgt u een dram te proeven van 2 cl. Tevens krijgt u aan het eind van de avond een passende sample (2,5 cl) mee naar huis.

Afhankelijk van de groepsgrootte en/of de exclusiviteit van de whisky kan het voorkomen dat de flessen reeds aangebroken zijn. Indien er geschonken wordt vanuit een reeds geopende fles, zal dit nooit ten koste gaan van de beleving van de whisky.

Proeverij café Waddenzee (Westerland - Noord-Holland)

Kosten

De kosten voor een proeverij hangt af van de groepsgrootte en de whisky's die geproefd worden, dus er wordt altijd een offerte op maat gemaakt. Waarbij de richtprijzen in onderstaande tabel het uitgangspunt zijn. Natuurlijk is het altijd mogelijk een offerte op te stellen op basis van je eigen budget.

Groepsgrootte

Richtprijs per persoon (in euro)

1-5 60,00 - 75,00
6-10 45,00 - 55,00
11-15 37,50 - 45,00
16-20 35,00 - 42,50
20 of meer 30,00 - 37,50

De reiskosten bedragen €0,23 per kilometer.

Meer informatie?

Bent u nieuwsgierig  geworden en wilt u meer informatie of wilt u al een reservering plaatsen, neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Houdt er wel rekening mee dat het voorbereiden van een goede proeverij tijd kost. Neem dus ruim van tevoren contact op.

Inschenken - Whisky on Wheels - Vriezenveen - Twente - Overijssel

 

Whisky on Wheels (Vriezenveen - Twente - Overijssel)